Yleiset Sopimusehdot

Otalammen Työväenyhdistys Ry

www.otalammentyovaentalo.fi
Yleiset sopimusehdot

Työväentalon varaus, vuokraus ja esittely

Varaukset ja työväentalon esittelyt hoitaa talonmies puh. 09 2233 420 / otalammen.tyovaenyhdistys@gmail.com

Alustavan varauksen voit tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tilojen ennakkovaraus onnistuu lähettämällä sähköpostia, soittamalla talonmiehelle tai varausjärjestelmämme kautta osoitteessa www.otalammentyovaentalo.fi.

Saatuanne vahvistuksen vapaana olevista tiloista voitte vahvistaa varauksenne maksamalla varausmaksun 50€ (hyvitetään vuokrassa). Ennen varausmaksun suoritusta pidätämme oikeuden tarjota samaa ajankohtaa muille vuokraajille. Varaus vahvistetaan sille, joka suorittaa varausmaksun ensimmäisenä.

Varausmaksua ei palauteta mikäli tilaisuus peruuntuu!

Varausmaksu sekä vuokra tulee suorittaa Otalammen Työväenyhdistys Ry:n tilille.
FI47 5297 1440 009677
Viestikenttään tieto: varausmaksu / vuokra
Vuokraajan nimi ja vuokrauksen ajankohta

Suoritettuanne varausmaksun ilmoittakaa asiasta osoitteeseen otalammen.tyovaenyhdistys@gmail.com

Vuokrahinta tulee maksaa viimeistään kuukautta ennen tapahtuman ajankohtaa. Tämän jälkeen varaus on sitova, eikä vuokrahintaa palauteta. Mikäli tilaisuus on kuukautta alle kuukauden päästä varauksesta, suoritetaan varausmaksu ja vuokra heti.

Vuokralainen sitoutuu näihin sopimusehtoihin varausmaksun maksamisella.

Tuntivuokrista ja kolmea päivää pidempiaikaisesta tilojen vuokrasta mukaan lukien kestovuokrasopimukset, varauksen, varausmaksun sekä vuokranmaksun osalta sovitaan erikseen.

Vuokrattavat tilat ovat: Juhlasali, kahvio, keittiö sekä kokoushuone. Juhlasalin koko on 10x12m + näyttämö.

Viikonlopun vuokra-aika alkaa perjantai iltana klo. 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo. 14.00 ellei toisin sovita.

Juhlatiloissa alkaa hiljaisuus arkisin klo. 23.00 ja viikonloppuisin klo.24.00.

Vuokraaja esittää tullessaan maksetun vuokrakuitin.

Avaimet

Jos talonmies ei ole paikalla, asiakas saa yhden työväentalon avaimen vuokra-ajaksi. Kadonneesta avaimesta peritään 400€. Avain palautetaan siivouksen jälkeen talonmiehelle.

Varustus

Kalusteina ovat pöydät, tuolit, keittiössä astianpesukone, jääkaappi, kylmiö, pakastin, 2 sähköliettä, kiertoilmauuni, perkolaattorikahvinkeitin (n.80 kp.) 2 pientä kahvinkeitintä, 3 termosta ja vedenkeitin.

Astiat

Ruoka- ja kahviastioita sekä samppanja- ja viinilasit (n.100h.) vuokrataan eri korvausta vastaan.

Tupakointi ja kynttilät

Tupakointi on sallittu ainoastaan piha-alueella. Talon sisällä on tupakointi ehdottomasti kielletty. Juhlasalin vieraspöydillä saa polttaa tuikkukynttilöitä palamattomalla alustalla. Alustaksi suositellaan talolta löytyviä tuikkualustoja. Noutopöydässä voi olla koristeena suurempikin kynttelikkö. Ulkotulia voi polttaa metalliastioissa ja ainoastaan ulkona, ei kuitenkaan seinustoilla, eikä ulkorappusilla. Avoverannalle ei saa laittaa minkäänlaisia tulia, ei edes tuikkuja. Tilaisuuden päätyttyä tulet on sammutettava ja jätettävä paikoilleen. ”Hylsyt” tulee korjata pois seuraavana päivänä.

Uunit

Vuokralainen ei saa lämmittää tulisijoja.

Lemmikkieläimet (koskee kaikkia talossa vierailevia)

Sisätiloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä lukuun ottamatta opas- ja avustajakoiria.
-allergiat
-elintarvikehygienia

Siivous

Talo luovutetaan vuokraajalle siivottuna. Talon ja piha-alueen tulee olla samassa kunnossa vuokralaisen luovuttaessa vuokrauskohteen, ellei toisin sovita.
Talonmies ohjeistaa siivoustarvikkeista ja siivouksesta avaimien luovutuksen yhteydessä.

Jäteastia on kadun varressa.

Loppusiivouksen laiminlyönnistä veloitetaan 250€ lisälasku. Ruumiineritteiden siivouksesta veloitetaan lisäksi 50€ lisämaksu per vahinkotapahtuma. (oksennus, virtsa yms.)

Pysäköinti

Pysäköintitilaa löytyy pihalta sekä ala makasiinin kentällä.

Vuokranantajan oikeus perua vuokrasopimus

Mikäli vuokranantajaa kohtaa ylivoimainen este, ns force majeure tai muu vuokranantajasta riippumaton este (esim. viranomaisten päätös, palo, sähkö- tai vesivahinko tms.) voi vuokranantaja perua varauksen ilman velvollisuutta varausmaksun takaisinmaksuun. Tällöin asiakkaalla on kuitenkin oikeus saada maksamansa vuokra takaisin vähennettynä varausmaksulla.

Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

Muuta huomioitavaa

Alkoholin tarjoilua varten on vuokraajan tehtävä alkoholilain 59§ ilmoitus alkoholitarjoilusta poliisiviranomaiselle. Ilmoituksen tekeminen onnistuu poliisin sähköisessä asiointipalvelussa.

Mikäli havaitaan tilaisuudessa tarjoiltavan päihdyttäviä aineita alaikäisille tai tiloissa syyllistytään vakaviin järjestyshäiriöihin pidätämme oikeuden yksipuolisesti purkaa vuokrasopimus päättymään välittömästi, vuokralaisen velvollisuuksien jäädessä kuitenkin täysimääräisinä voimaan.

Vuokralainen on korvauvelvollinen kaikesta rikkoutuneesta/tuhoutuneesta irtaimesta ja kiinteästä omaisuudesta sisällä ja ulkona.

Otalammen Työväenyhdistys Ry toivottaa teidät tervetulleeksi työväentaloomme viettämään ikimuistoista juhlahetkeä ja toivoo teidän ja vieraidenne viihtyvän!